Kesän 2019 VOL-leirit ja ensimmäiset valinnat

VOL-leirit tarjoavat 15–-16 vuotiaille nuorille mahdollisuuden hioa suunnistustaitoaan osaavien leiriohjaajien opastuksella. Monipuolisten taitoharjoitusten lisäksi leiriläiset saavat tietoa fyysisestä harjoittelusta. Leiripäivien ohjelmaan sisältyy myös testejä, luentoja ja leikkimielisiä kisailuja. Leiriviikon aikana nuorilla on mahdollisuus tutustua eri puolilta Suomea tuleviin samanikäisiin nuoriin.

Kesän 2019 VOL -leirit järjestetään Vuokatin ja Kisakeskuksen Urheiluopistoilla 17. – 20.6.2019. Leiriviikot järjestetään molemmilla opistoilla samanaikaisesti maanantaista torstaihin.

Valinnat leirille on tehty vuoden 2018 loppurankin perusteella siten, että 16-sarjasta on valittu Suomessa asuvista vuonna 2003 syntyneistä 53 parhaiten sijoittunutta tyttöä ja 57 parhaiten sijoittunutta poikaa.

Leireille tehdään lisävalinnat toukokuun 2019 lopussa online-rankin perusteella. Viimeiset kilpailut, jotka huomioidaan valinnoissa, ovat viikonlopun 25.-26.5.2019 kansalliset kilpailut.

Seurastamme Kisakallion leirille on valittu Karttunen Lilia, Lehtonen Maiju, Riutto Eerika, Ketonen Juuso, Pikkarainen Pyry ja Väkeväinen Vili. Hienoa!!

Leireille valituille urheilijoille lähetetään henkilökohtaiset kutsut huhtikuussa 2019. Kevään online-rankin perusteella valituille lähetetään kutsu heti lisävalintojen jälkeen touko-kesäkuun vaihteessa.