Treenipäivä Vierumäellä sunnuntaina 18.11

Ilmoittautuneet: (16) Teemu Niskanen Kaapo Lehtonen Maiju Lehtonen Timo Lehtonen Aapo Granqvist Eetu Granqvist Claudia Kantola Mika Kantola Vili Väkeväinen Valtteri Kinnunen Juuso Ketonen Joni Solonen Heikki Jokinen Henri Arvela Anniina Taipale Lilia Karttunen Ohjelma: Kokoontuminen Areenan parkkipaikalle klo 10. Klo 10          Suunnistustreeni (micro-sprintti ja takaa-ajo molemmat maastossa, kengäsuositus nappulasuunnistuskengät, emit mukaan!) Klo 12          Lounas (seura maksaa ja laskuttaa sitten tarvittaessa, valmennusryhmäläisille ilmainen) /Kaskela Klo 13          Luento/keskustelu (season plan, digital map archive, athlete’s monitoring systems) /Areena Klo 15.30     Lihaskuntoharjoitus (sisäliikunta varustus) /Areena   Welcome everybody!! Stefu (+39 349 8886720)