Nuorisoviestistä 8. sija

20180929 140630

B-sarjassa seurallamme oli yksi joukkue. B-sarja (H/D12) oli neliosuuksinen viesti, jossa avaus- ja ankkuriosuus olivat TR osuuksia ja osuudet 2-3 olivat RR osuuksia. Joukkueessa piti olla vähintään yksi tyttö ja maksimissaan yhteisikä sai olla 44 vuotta. Joukkue juoksi kokoonpanossa Timo Koivuniemi, Eevert Nurmela, Maija Koivuniemi ja Helmiina Nurmela sijoittuen 78 tuloksen saaneen joukkueen sarjassa mukavasti sijalle 35. Hyvää ja tasaista työtä koko joukkuuelta. Alla olevassa kuvassa Helmiina lähdössä ankkuriosuudelle.

 

A-sarjaan (H/D16) saatiin mukaan kaksi joukkuetta. Tässä sarjassa oli seitsemän osuutta. Tyttöjä joukkueessa piti olla vähintään kolme ja yhteisikä sai maksimissaan olla tasan 100 vuotta. Kakkosjoukkue juoksi kokoonpanossa Pyry Pikkarainen, Aaro Tikkanen, Jenni Leppänen, Vilma Turva, Nella Leppänen, Enna Lehmusvuori, Niilo Ahonen. Kakkosjoukkue sijoittui 44 tuloksen saaneen joukkueen sarjassa sijalle 37. Tasaisia suorituksia koko porukalta.

20180929 1406190

Yllä olevassa kuvassa Lilia lähdössä omalle osuudelleen. Ykkösjoukkueen A-sarjassa muodostivat Kaapo Lehtonen, Henri Arvela, Emmi Kiljunen, Lilia Karttunen, Eetu Granqvist, Maiju Lehtonen ja Aapo Granqvist. Hyvää suoritusta osattiin hivenen aavistella, mutta joukkueen suoritus yllätti kuitenkin todella positiivisesta. Hyvät suoritukset palkittiin lopulta sijalla 8. Mahtavaa!. Alla Aapo saapumassa vauhdikkaasti kilpailukeskuksen läpijuoksuun.

20180929 152953

Linkki tuloksiin löytyy Nuorisoviestin sivuilta ja suora linkki tulossivuille tässä.

20180929 154153