P-H Iltarastit 29.9. – Santaveräjä

Lähtöön on Santaveräjän kentältä matkaa noin 700 m ja maalista takaisin runsaat 400 m, joten alku- ja loppuverryttelyt hoituvat kuin huomaamatta.

A-radalla (6,6km) on tarjolla reitinvalintatehtäviä pitkien rastivälien muodossa ja se on suunniteltu myös SM – erikoispitkää silmälläpitäen. Rastipisteet eivät ole erityisen vaikeita. Kartta on saatavana myös mittakaavassa 1:15000.

Myös B-radan (4,6km) suunnistajat pääsevät nauttimaan tasaisesta kankaasta ja komeasta supikosta. Nopeimmalla reitinvalinnalla suuret korkeuserot vältetään mutta ratamestarin suosikkireitinvalinta vie ihailemaan jääkauden aikaansaannoksia syvimpien suppien pohjalle ja korkeimpien harjujen päälle.

C-radalla (3,2km) on pääosassa pienten korkeuserojen kangasmaasto mutta toki supikkoonkin päästään. Vanhemmille veteraaneille kartta on tarjolla myös mittakaavassa 1:7500.

D-rata (1,9km) on totutusti turvallinen myös lapsille ja vasta-alkajille. Sen hintana varsinainen suppa-alue jää kokematta, mutta hyvin hoidetut männikkökankaat ovat hienoja sekä kävelijälle että vauhdikkaalle tossunheiluttajalle.

Suunnistamaan pääsee klo 10.00 – 12.00 ja paluu viimeistään klo 13.30.

Tervetuloa!

 

Ratamestarit: Kari Valonen ja Kathy Keister

Reittiohje

Tulokset

Reittihärveli