P-H Iltarastit – 18.9. Esan muistorastit, Tapanila

Päijät-Hämäläiset iltarastit Esan muistorastien merkeissä

Tiistaina 18.9 juostaan ja pyöräillään Tapanila pohjoisen kartalla Esan muistorastit. Normaalimatkoilla kartan itäsivulla on tarjolla A-radalla pitkiä juoksuvälejä sekä myös lyhyempää rastienottoa. B- ja C-radoilla rytmiltään vaihtelevia ja tarkkuutta vaativia rastivälejä. D-rata on vähän normaalia lyhyempi, mutta paikoin tarkkuutta vaativaa ylimääräisten polku-urien vuoksi. Radat: A 6.1 km, 13 rastia; B 4.0 km, 11 rastia; C 3.0 km, 11 rastia ja D 1.2 km, 5 rastia.

Pyöräsuunnistusradat kulkevat pääosin kartan länsisivulla. Ratojen pituudet arvioituja ajoreittejä pitkin: A n. 13 km, B n. 8 km ja C n. 5 km. A- ja B-radoilla perhoslenkit. Kartta pyöräsuunnistuskuvauksella 1:10000.

Suunnistamaan pääsee klo 17-18.30 ja maastosta oltava takaisin 20.00 mennessä.

Tervetuloa Esan muistorasteille!
Ratamestarit

Reittiohje

Tulokset    Reittihärveli        Reittihärveli PySu