Kainuun Rastiviikko 2018

IMG 20180706 WA0001

Lahtelaisia mukana oli mukavasti useamman perheen voimin, joten nuoriakin kisailemassa oli pitkälti toistakymmentä. Kainuun välipäivät vietettiin kuntoillen ja vaaramaisemiin tutustuen.

Lehtosen Maiju D16 eliitissä vastasi parhaasta kokonaisuorituksesta. Finaalipäivän takaa-ajoon Maiju lähti kolmossijalta kuuden minuutin takamatkalta ykkösen ja kakkosen lähtiessä minuutin sisällä. Heti ykkösrastilla Maiju sai ensimmäisenä lähteneen näkökenttäänsä. Kakkosena lähtenyt oli tehnyt hyvän rastinoton, joten häntä ei näkynyt. Tämä Essun Liisa Raasakka suunnisti lopunkin matkaa keulassa ja kisan voittoon. Maijun ja toisen tytön matka erkani, kunnes toiseksi viimeisellä rastilla he taas kohtasivat. Viimeiselle rastille Maiju teki paremman ja nopeamman reitinvalinnan, joten ihan loppukiriin ei menty. Hieno kakkossija eliittisarjassa.

Poikien 14A sarjassa Granqvistin Aapo oli finaalipäivän nopein ja samalla varmistui kokonaiskisan voitto. Finaalipäivä vähän jännitti huoltajia, mutta Aapo teki hallitun varman suorituksen. Arvelan Henri oli kokonaiskisan neljäs.Nuorempien poikien 13A sarjassa Lehtosen Kaapo oli hienosti toinen ja Granqvistin Eetu neljäs. Ikämiehissä palkintopallilla olivat Jokisen Heikki ja Lehtosen Timo. Tuloslinkki.