Kevätleiri 2018

 

Leirin omavastuu on 30e. Tämä pitää sisällään väh. 4 harjoitusta ja ruokailut pe päivällisestä su aamupalaan. Leiri on avoin kaikille seuran jäsenille, mutta osallistujan pitää pystyä suunnistamaan normaalilla radalla itsekseen (siis ei RR/TR-ratoja).

Ilmoittautukaa Irmaan 11.3. mennessä, jotta saamme tarkan henkilömäärän ilmoitettua eteenpäin. Jos valitset sarjaksi ‘jotain muuta’, lähetä Kimmolle sähköposti (kimmoh ät hotmail com) mitä se jotain muuta tarkoittaa (esim. pelkät harjoitukset / pelkkä lauantai / jne.), ettei makseta turhaan täyttä hintaa. Jos taas vedät koko setin niin valitse ‘helahoito’.

Peruutuksia otetaan vastaan 18.3. asti. Tämän jälkeen perutuista tai leirille saapumattomuudesta voi seura periä koko yhden henkilön leirikustannuksen. Sairaustapauksissa esim. matkavakuutus saattaa auttaa kustannuksissa.

Jos on jotain ruoka-aineallergioita, sähköposti Kimmolle 11.3. kuluessa.