25mannasta paras sija 27 vuoteen

2017-25manna-kaapo.jpg

 

Ykkösjoukkueen viesti lähti hyvin käyntiin. Ja totutusti kun aloitusvuoro on miehillä, tahtipuikkoa heilutti Philipp. Loppupuolella alkaneet vatsavaivatkaan ei miestä liiemmin hidastaneet ja vaihtoon LS saapui käytännössä kärkiletkassa sijalla 17.

Tästä sijat hiipui pikkuhiljaa aina 6. osuudelle asti, jolloin 32 joukkuetta oli edellä. Raudan kova loppu sai hilattua lopputuloksen kuitenkin selvästi 30. joukkoon sijalle 27. Harmittavasti vain pari minuuttia palkinnoilta.

Kuten LS:n Nuorten whatsapp-ryhmässä jo huomautettiin, Philippin ja Aleksin seuraksi alle 6min/km kerhoon pääsi onneksi myös pari junnua: Vili ja Kaapo. On kuitenkin vielä erikseen nostettava esille Saaran tykkisuoritus. Matemaattisesti hän otti mm. parhaan osuussijan joukkueessa, koska hänen osuudellaan nelinkertainen määrä juoksijoita esim. Philippiin nähden: 44. -> 11.

Kakkosjoukkue paransi viime vuodesta yhtä vaille parikymmentä sijaa. Tässä joukkueessa parasta vauhtia piti niin km-ajaltaan kuin matemaattisella osuussijalla mitattuna Henri (7:10 / 392. -> 98.).

Ykkösjoukkueen loppusija 27. on siis parasta antia kolmen vuosikymmenen ajalla. Pari vuotta sitten tehtiin edellinen ennätys, kun Minna ankkuroi joukkueen sijalle 31. Seuraava etappi onkin sitten palkinnoille kipuaminen.

Tulokset