Markku SM-viikonlopun tuplamestariksi

2017-SMviesti-D21-plaketti.jpg

 

Viesteistä tuli mitalien lukumäärässä mitattuna enemmän menestystä R2-puolelta, mutta ehkä kuitenkin ilahduttavin sijoitus tuli nuorempien kisasta. Pitkän tauon jälkeen LS:n joukkue oli osallisena SM-viestin pääsarjan palkintojenjaossa. Lotta, Saara ja Minna suunnisti itsensä sijalle 7. Suorituksen kovuudesta kertoo mm. se, että heti takapuolella oli joukkue jossa juoksi mm. Anni-Maija Finckeä ja tämän vuoden Venlojen osuutensa vitosta ja yhteistulosten nelosta (Sonja Kyrölä). Kova veto!

Kuten mainittu, R2-kisoista tuli kuitenkin myös mitaleja. Ja kirkkaimpana kultaa H75-sarjasta. Viesti ratkesi, kun Markun jälkeen kakkososuudelle lähtenyt Veijo pisteli koko viestin nopeimman osuusajan ja lähetti Jukan ankkuripätkälle kärkipaikalta, reilun kahden minuutin erolla kakkoseen. Jukka piti takaa-ajajat minuutin päässä ja “pojat” pääsi tuulettamaan loppusuoralla. Kiireisen toimittajan kysyessä joukkueelta lyhyttä tiivistystä kisasta, Veijo vastasi: “Tavoite täyttyi!”.

Muut mitalistit viestissä oli:

D45-pronssijoukkue – Anu, Kirsi ja Katja

H55-pronssijoukkue – Matti, Juha ja Ari (myös viestin nopein osuusaika)

Ehkä huomionarvoista, että LS keräsi myös viestistä ns. Janneahos-sijoja. Yhteensä kolme joukkuetta löysi itsensä tulosliuskalta sijalta 4.

Sprintin puolelta mitaleja tuli yksi vähemmän, mutta onneksi seassa oli taas yksi kulta. Markku jatkoi hyväksi havaitulla uralla ja nousi H75-sarjan korkeimmalle korokkeelle toisena päivänä peräkkäin. Varmuuden vuoksi hän teki sen vielä kohtuu ylivoimasella tavalla jättäen kakkosen yli 20s erolla taakse. Toinen mitalisti oli D50-sarjan Anna-Lea. Plaketteja keräsi vielä Esko (H80, 4.), Virpi (D50, 5.) ja Jukka (H75, 6.).

SM-viesti R1 LS-37 tulokset
SM-viesti R2 tulokset
SM-sprintti LS-37 tulokset