Sild ja Rantanen pääsarjojen voittoihin Lahti-Suunnistuksessa

IMG 2446

  Muut pääsarjoissa palkintopalleille päässeistä olivat miesten sarjassa Kooveen Kenny Kivikas ja Hiidenkiertäjien Olli-Pekka Koistinen. Naisten sarjan kakkonen ja kolmonen puolestaan olivat Lynxin Karoliina Sundberg ja SK Pohjantähden Heini Wennman. Kuva1: 1. Sild, 2. Kivikas ja 3. Koistinen   IMG 2441 Kuva 2: 1. Rantanen, 2. Sundberg ja 3. Wennman   Sateisesta säästä, välillä varsin railakkaastakin sellaisesta, huolimatta kilpailut saatiin vietyä kunnialla läpi ja palaute olikin voittopuolisesti varsin positiivista. Ratamestarityöskentely sai paljon kiitosta. Vaativat suppamaastot tarjosivat runsaasti suunnistuspähkinöitä purtavaksi. Mikäli jotain jäi hampaankoloon, niin nyt on vuosi aikaa tuunata taitojaan, ja olla entistä valmiimpana Jukolan ja Venlojen viestissä, jotka kilpaillaan naapurimaastossa Hälvälässä. Osanottajamääräkin oli mukava. Ilmoittautuneita oli yhteensä 1220 ja kuntorasteilla merkittiin kahden päivän aikana yli kolmesataa suoritusta. Kilpailunjohtaja Kauko Suhonen kiittääkin kaikkia kilpailijoita ja talkoolaisia, jotka sateesta huolimatta painoivat hommia koko viikonlopun ajan.   LS:n junioireilta nähtiin runsaasti hyviä suorituksia. Vanhemmasta päästä aloittaen erinomaisesti sarjavoittoon H16 sarjassa ylsi Lauri Makkonen. Maiju Lehtonen ja Lilia Karttunen puolestaan nappasivat kaksoisvoiton D14 sarjassa. Omien sarjojensa kakkosiksi suoriutuivat Vilma Turva D13 sarjassa, Jenni Leppänen D12 sarjassa ja Kaapo Lehtonen H12 sarjassa. Henri Arvela puolestaan oli kolmas H13 sarjassa ja myös Timo Koivuniemi oli hienosti kolmas H10RR sarjassa. Hyviä suorituksia nuorten osalta nähtiin runsaasti ja yhteensä 22 H/D16 ikäistä tai sitä nuorempaa seuran nuorta oli mukana tämän vuoden Lahti-Suunnistuksessa. Tästä on hyvä jatkaa.   Tulokset, Härvelit ja linkit Kimmo Hirvosen ottamiin kuviin löytyvät tämän linkin takaa.   Etelä-Suomen Sanomien artikkelit Lahti-Suunnistuksesta ennen kilpailua, lauantailta ja sunnuntailta.