RR Saattaja -sarja

OHJEET RR SAATTAJA -SARJA

Tulokset sunnuntai

Väliajat sunnuntai

Tulokset lauantai

Väliajat lauantai

MAKSU    
8 € /päivä, emit-vuokra 2 €

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen ja maksu infoon.  Kilpailunumeroita ei käytetä.  

LÄHTÖ
Karttoja myydään infossa lauantaina klo 13.00 asti ja sunnuntaina klo 11.40 asti. Infosta osallistuja saa lipukkeen, jolla saa lähtöpaikalla kartan.

RR saattaja –sarja lähtee molempina päivinä Lähtö 2:sta. Lähtöön on matkaa 1,4 km metsätietä ja polkua pitkin, viitoitusvärinä sininen/valkoinen. Radalle voi lähteä 30 min viimeisen kilpailijan jälkeen: lauantaina klo 12.55 – 13.25 ja sunnuntaina klo 11.50 – 12.20.

MAALI
Maalissa suoritetaan normaali maalileimaus ja tämän jälkeen siirrytään suoraan info-pisteelle, jossa suoritetaan leimantarkistus. Kaikki radan kiertäneet palkitaan muistopalkinnolla. Vain lauantaina osallistuvat saavat palkinnon jo lauantaina ja molempina päivinä osallistuvat sunnuntaina.

RASTIREITTIRADAN RASTIT JA VIITOITUS
Reitti on merkitty yhtenäisellä valkoisella nauhalla. Rastit ovat mallirastin mukaisia rasteja, joiden tunnukset ovat RR1, RR2, RR3 jne. Rastit sijaitsevat viitoituksen varrella ja ne leimataan numerojärjestyksessä. Puuttuvasta rastista tai väärästä leimasta tulee 10 min aikasakko.  

Huom! RR-radat kulkevat läheltä (noin 30 metriä) kielletyn alueen (sorakuoppa) reunaa, huomatkaa kielletyn alueen merkintä puna-valkoisella muovinauhalla.
Rastireitti on merkitty maastoon yhtenäisellä valkoisella nauhalla.