Jukolabussi – 4 lisäpaikkaa

Bussi on paluumatkalle jo melko varmaan täynnä ja menomatkalle on tarjolla vielä 2 paikkaa. Pekolalle on laitettu kysely josko saisi isomman kuin 50-paikkaisen bussin. Kun tieto saatavilla, se päivitetään tähän uutiseen.

Bussi lähtee Pekolan tallilta Koneharjusta (Koneharjunkatu 2) la aamulla 6:30. Matka kestää noin 5h + pysähdys, joten ollaan perillä puolilta päivin. Kyytiläisiä ei aleta poimimaan joka pysäkiltä matkan varrelta, mutta jos on sellainen tunne, että useampi matkalainen voisi nousta kyytiin jostain tietystä paikasta Vt12 tai E75 varrelta, viestiä Kimmolle. Pekolan tallilla on normaalisti tilaa jättää auto, mutta usean Jukolabussin takia, tila voi olla vähissä.

Hinta 15 euroa yksi suunta ja 25 euroa menopaluu. Käteismaksu tasarahalla!

RaVan bussissa on vielä tilaa, mutta se lähtee jo pe. Heillä myös lattia majoitusta. Lisää tietoa RaVan sivulta tai Hannu Laiholta.

EDIT. HU:n bussissa mahdollisesti tilaa myös, jos haluatte kysyä lisää: samitakala23 ät gmail com

EDIT2. Pekola suostui antamaan 54-paikkaisen onnikan alle, jotka on paluuseen kaikki jo varattu.