Pitkän viikonlopun tulosantia

2017-kristian-prismarastit.jpg

Prisma-rastit lähti käyntiin jo helatorstaina sprintin muodossa. Seuralta oli Jukola-joukkueellisen verran sprinttaajia liikenteessä ja tulokset oli keskimäärin varsin hyvät.

Parhaasta sijasta vastasi Krisse ollen H40-sarjan kirkas kärki. Kakkoseksi tullut määrämies Sampo Sillanpää jäi 13s. Jukka Luukko jäi H75 sarjassa täpärästi palkintopallin ulkopuolelle, ollen neljäs. Onneksi myös nuorten puolelta tuli menestystä. Lilia suunnisti D14-sarjassa hienosti sijalle 5.

Viikonlopun aikana metsämatkoilla tuli menestystä myös. Lauantaina tuli yksi sarjavoitto H35L-sarjassa Juha M. tuomana. Lisäksi top3 sijoja tuli Saaralle (2., D21A) ja Arille (3., H55). Seuraavan päivän pitkillä matkoilla tulokset oli vieläkin paremmat. Aaro (H18) ja Tomi (H40L) otti sarjavoitot. Koikka (D40) paikkasi eilistä Saaran menestystä ja Ari jatkoi samalla sijalla.

Yhteistuloksissa Ari vei voiton ja Aaro oli kakkonen.

Prisma-sprintti tulokset (LS-37)
Prisma-rastit keskimatka tulokset (LS-37)
Prisma-rastit pitkä matka tulokset (LS-37)
Prisma-rastit yhteistulokset (LS-37)