Lahti-Suunnistus 5.-6.8.2017 Tennilässä – varaa ajankohta kalenteriisi

lahtijukola logo

Perinteinen Lahti-Suunnistus ja samalla Lahti-Hollola Jukolan esikisat järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonvaihteena Santaveräjän maastossa Tennilässä. Kilpailukeskus on Tennilän urheilukentällä ja viereisen vanhan tanssilavan tiloissa.

Kilpailukutsu on nyt avattu IRMA:aan. Odotamme paikalle runsasta ja nimekästä osanottoa, onhan maasto aivan sitä itseään ensi vuoden Jukolan maastoa. Lauantaina juostaan keskimatkat ja sunnuntaina pitkät matkat.

Talkooväkeä tarvitaan lukuisasti paikalle. Järjestelyjen vastuuhenkilöt ovat jo varmistaneet omia porukoitaan, mutta lisää väkeä tarvitaan monipuolisiin ja kiinnostaviin hommiin. Ajankohta lienee myös kaikille hyvin sopiva, kun rastiviikot ovat jo takana. Palaamme talkoojärjestelyihin lähempänä tapahtuma-aikaa.

Nähdään Tennilässsä!

Lisätietoja kauko(at)suhonenconsulting.fi  040 5119 256