Talkoolaiseksi Jukolan kiertävän materiaalin purkamiseen Joensuussa

Jukolan viestiä varten on olemassa järjestäjältä toiselle kiertävää materiaalia, joka siirtyy järjestäjältä seuraavalle heti edellisen Jukolan päätyttyä. Toimintamalliin kuuluu, että seuraavan vuoden järjestäjä vastaa kyseisen materiaalin purkamisesta ja kuljettamisesta pois kuluvan vuoden Jukolan päätyttyä. Lahti-Hollola Jukola organisaation vastuulle kuuluu siis purkaa kyseinen materiaali Joensuu-Jukolan päätyttyä ja järjestää sen kuljetus Lahteen/Hollolaan.

Materiaalin purkamiseen Joensuussa tarvitaan meiltä noin 20 talkoolaista. Työ alkaa heti sunnuntaina 18.6. iltapäivällä viestin päätyttyä ja tavoitteena on saada kaikki purettua viimeistään keskiviikon 21.6. kuluessa. Talkoolaisille on varattu korvaukseton majoitus Enon keskustasta sekä ruokailut Joensuu-Jukolan oman talkooväen mukana. Myös mahdollista yhteiskuljetusta Joensuuhun ja takaisin tutkitaan riippuen henkilöstön aikataulujen yhteen sopivuudesta. Tule mukaan purkuporukkaan! Jos et voi olla koko kolmea vuorokautta mukana, niin lyhemmäksikin aikaa voi tulla mukaan.

Lisäksi Lahdessa/Hollolassa tarvitaan talkoolaisia purkamaan Joensuusta saapuvia kuormia, muutama henkilö aina kutakin kuormaa kohti. Alustavan arvion mukaan kuormien purkamiset tapahtuvat tiistaina 20.6 ja keskiviikkona 21.6. Tarkemmat ajat selviävät sen jälkeen kun kuljetusaikataulut on suunniteltu.

Talkoolaisten ilmoittautumiset ja mahdolliset lisätiedustelut Ismo Ojala, 040 8383467, ismo.ojala |ät| jukola.com.