Maaliskuun viikonloppuleiri 11.-12.3 Tampereella

   Ilmoittautuneet: Aleksi Anttolainen Joni Solonen Tuomo Lahtinen Kimmo Hirvonen Saara Kukkonen (lauantain treenit) Anu Tahvanainen (lauantain treeni)   Alustava ohjelma: Lauantai Klo 8   Lähtö Lahdesta Klo 10 Suunnistustreeni (todennäköisesti sprintti) Klo 11-12 Majoittuminen  Klo 12 Ruokailu Klo 15 Suunnistustreeni (todennäköisesti sprintti) klo 17 Ruokailu Klo 19 Mahdollisuus verryttely suunnistukseen majoituksesta Klo 21 Oma toiminen iltapala   Sunnuntai Klo 8   Aamupala Klo 9.30 Pitkä suunnistusharjoitus maastossa Klo 12.30 Ruokailu ja paluumatka   Majoitus aamupalan kanssa maksaa 45e (+kartat, täsmentyy myöhemmin), ruuat omatoimisesti. Leiri on Pro ja Top Ten ryhmäläisille ilmainen, nuorten ryhmäläisille 50% omavastuu ja muille 100% oma vastuu.   Jos jostain syystä estyt pääsemään leirille niin ilmoita siitä mahdollisimman pian. 9.3 ja sen jälkeen perutuista tai leirille saapumattomuudesta voi seura periä koko yhden henkilön leirikustannuksen. Sairaustapauksissa esim. matkavakuutus saattaa auttaa kustannuksissa.