Kevätleiri 2017

 

Leirin omavastuu on 40-55e (selitetään myöhemmin). Tämä pitää sisällään 4 harjoitusta, ruokailut pe päivällisestä su aamupalaan ja mm. kylpylän palvelut. Leiri on avoin kaikille seuran jäsenille, mutta osallistujan pitää pystyä suunnistamaan normaalilla radalla itsekseen (siis ei RR/TR-ratoja).

Ilmoittautukaa IRMAan helmikuun loppuun mennessä, jotta saamme tarkan henkilömäärän ilmoitettua eteenpäin. Jos valitset sarjaksi “jotain muuta”, lähetä Kimmolle sähköposti (kimmoh ät hotmail com) mitä se jotain muuta tarkoittaa (esim. pelkät harjoitukset / pelkkä lauantai / jne.), ettei makseta turhaan täyttä hintaa. Loput valinnat ovat 2-,3- ja 4 hlön huoneet. Jos valitset 2-hengen huoneen, on omavastuu 55e, jos taas 4-hengen -> 40e. Leiriorganisaatio pidättä kuitenkin oikeuden tehdä viimehetken siirtoja yleisen hyvän nimissä. Jutun lopussa yritetty kuvien kera kertoa, mitä mikäkin huone tarkoittaa. Jos otat esim. 2-hengen huoneen ja sinulla on jo toivottu “taistelupari”, pistä toive Kimmolle spostilla ja aiheeseen “Kevätleiri 2017”.

Kevätyönviesti järjestetään samaan aikaan leirin kanssa. Koska kyseisen viestin kisapaikka ratkeaa aina viimemetreillä, jouduttaneen tekemään nopeita päätöksiä viestiin osallistumisen suhteen.

Peruutuksia otetaan vastaan 11.3. asti. Tämän jälkeen perutuista tai leirille saapumattomuudesta voi seura periä koko yhden henkilön leirikustannuksen. Sairaustapauksissa esim. matkavakuutus saattaa auttaa kustannuksissa.

Jos on jotain ruoka-aineallergioita, sähköposti Kimmolle 31.3. kuluessa.

 

parvekkeellinen standard jossa on vuodesohva

 Parvekkeellinen standard jossa on vuodesohva. Huoneeseen mahtuu kolme aikuista ja jos on lapsia, huoneeseen mahtuu 2 + 1-3 lasta.

 

 

 

 

  parvekkeellinen standard jossa on vuodesohva

 

 

 

 

 

 

Parvekkeeton standard jossa on vuodemekanismi

 Parvekkeeton standard joissa osassa on tuon tuolin kohdalla nojatuoli jossa on vuodemekanismi. Tuolista ei kuvaa, mutta yksi aikuinen mahtuu siihen.

 

 

 

 

 Parvekkeeton standard jossa on vuodemekanismi

 

 

 

 

 

 

parvekkeellinen standard, 2 hlöä

 Parvekkeellinen standard joka on kahden hengen huone. Myydään myös yhden hengen huoneena. Tähän ei mahdu lisävuodetta.

 

 

 

 

 parvekkeellinen standard, 2 hlöä