Noname – LS-37:n uusi yhteistyökumppani

Teknisten urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut Nomade Collection Oy Ab on tuotemerkillään noname tehnyt monivuotisen sopimuksen LS-37 kanssa. Yhteistyön osana LS-37 kilpailee ja harjoittelee jatkossa noname tuoteperheen asuissa. Monivuotinen sopimus antaa mahdollisuuden kehittää asioita ja synergiaa molemmille osapuolille.

“Pitkäaikaisessa yhteistyökumppanuudessa on voimaa ja myös mainosarvollisesti LS-37 on osoittanut, että toiminta on hyvällä tasolla. Haluamme olla mukana kehittämässä ja tukemassa suomalaista suunnistusta”, toteaa nonamen toimitusjohtaja Peter Ivars.

“Urheilussa menestys ei ole koskaan sattumaa ja seuran urheilijat tarvitsevat toimivan taustajoukon. Nonamen tuotteiden takana on organisaatio, joka suhtautuu intohimoisesti urheiluun. Tällä on toimivien asujen lisäksi meille iso merkitys”, kertoo LS-37:n puheenjohtaja Tapio Irri. LS-37 on merkittävä suomalainen suunnistusseura ja tällä yhteistyöllä nonamen kanssa saimme kokonaisvaltaisen kuvion, jota on hyvä lähteä kehittämään, jatkaa Tapio.

Lisäinfoa asukuvioista luvassa viimeistään tammikuun alussa.

Lisätiedot:
LS-37 –  Sari ja Koikka
Noname – Kari Arponen: 040 5527 988