25Mannasta sijat 38. ja 172.

Ykkösjoukkueen viesti sai odotetusti lentävän lähdön, kun Keski-Euroopan vahvistukset Laura ja Philipp vaihtoivat aivan kärjen tuntumassa. Tämän jälkeen neljän juoksijan yhteisosuuksilla tehtiin tasaista jälkeä, vaikka Valtteri joutuikin juoksunsa jälkeen kipsauttamaan murtuneen kätensä. Lopun yksilöosuuksilla erot olivat jo suuria ja sijoitus neljänkympin sakkiin lämmitti mukavasti tuulisella pellolla.

Kakkosen viestin alkua varjosti aloittaja Anun kisan aikana taittunut nilkka. Lopuilla osuuksilla nähtiin erityisesti nuorimpien junioreiden osalta hienoja viestisuorituksia ja joukkueen sijoitus nousi kohisten koko viestin ajan. Pieni karttasähläys vei lopussa vartin ylimääräistä aikaa, mutta sitkeä ensikertalainen ankkuri Aleksi H. toi kakkosen maaliin sijalle 172. Yhteensä viestissä sai tuloksen 310 joukkuetta.

Tulokset