Hippo-suunnistuskoulun päättäjäiset ensi maanantaina 10.10. Tapanilassa

Tervetuloa Hippo-suunnistuskoulun kauden 2016 päättäjäisiin Tapanilaan 10.10. klo 18 alkaen.

 

Nuorimmille (Marian, Kirsin ja Krissen ryhmät) on tarjolla toimintarasteja sisältävä hämäräseikkailu lähimaastossa alkaen heti klo 18, ja jatkuen tämän jälkeen (noin klo 19) Tapanilan majan alakerrassa herkuttelun, kauden palkintojenjaon ja vanhempien yösuunnistusharjoituksen etenemisen seuraamisella. Tapahtuma loppunee klo 20 maissa.

Vanhemmat (Jarin ja Heikin ryhmä) kokoontuvat majan alakerrassa jo klo 18 (herkkua, palkintoja ja ohjeistus yöharjoitukseen), ja siirtyvät tästä maastoon klo 18:30 maissa.

Varautukaa suomalaiseen syyssäähän – erityisesti nuorimmat, pukeutukaa asianmukaisesti, ettei vilu tai sade yllätä meitä pimeässä metsässä! Ja muistakaa ottaa myös jonkinlainen valo mukaanne (otsalamppu tai isohko taskulamppu). Vanhemmalle ryhmälle löytyy myös muutamia suunnistukseen tarkoitettuja otsalamppuja majalta, ellei omaa valoa ole.

Nähdään seikkailun merkeissä!

Terveisin LSK:n ohjaajat