SM-viesteistä myös kaksi mitalia

R2-viesteissä otettiin siis kaksi mitalia. D50- ja H75-sarjassa molemmissa tuloksena oli pronssipalli. Molemmissa sarjoissa oli vieläpä se yhtäläisyys, että kakkossija oli ihan sekunttien päässä, mutta neljänteen sijaan oli turvallinen ero. D50-joukkueessa juoksi Anna-Lea, Päivi ja Virpi, kun taas vanhemmissa herrasmiehissä Markku Esa ja Jukka.

R1-puolella jäätiin hiukan laihempiin ilonaiheisiin. Ehkä ensimmäisistä osuuksista voisi muodostaa yhden sellaisen kun 3/4 aloittajajista tuli top10 sijoituksella vaihtoon. Myös Aleksi osoitti kolmospätkällä, että pitkän ja sprintin A-finaalittomuus on taakse jäänyttä elämää ja pisteli pitkän matkaa top5 osuusajoissa. Lopun virhe tiputti osuussijan kahdeksanneksi.