Finnspringiltä neljä palkintosijaa

 

Henkilökohtaisessa kisassa tuli kokonaista neljä palkintopallisijaa, joista ykköspalleja vieläpä kaksi. Markku Salo (H75) ja Esko Ranta (H80) vei voitot yli minuutin erolla kakkoseen. Ehkä kuitenkin viikonlopun yksi ilahduttavimmista tuloksista tulee ikähaarukan toisesta päästä, kun Kaapo Lehtonen nappasi 12TR-sarjassa kakkossijan. Tippuminen kolmanneksi oli lähellä, sillä eroa jäi vain sekunti. Myös Timo Ahvenainen veti rutiinilla kolmanneksi H35A sarjassa. Edelle kerkesi vain Jonne Lakannen ja Timo Joensuu, joten ihan heikoille ei Assu hävinnyt.

Kymppisakkiin ehti vielä: Claudia Kantola (D18E / 4.), Virpi Remahl (D50 / 4.), Heikki Jokinen (H45AL / 6.), Juha Kiljunen (H50AL / 6.), Lotta Kirvesmies (D20E / 8.), Anna-Lea Rantalainen (D50 / 8.), Eemeli Kiljunen (H18E / 9.) ja Jukka Luukko (H75 / 9.).

Myös viestistä tuli yksi palkintopallipaikka. D120-sarjassa Virpi, Mari ja Anu nappasi kolmannen sijan.

Henk.koht.tulokset
Viestitulokset