Lappee-Jukola 18.-19.6.2016

Jukolan ja Venlojen viestit suunnistetaan Lappeenrannassa 18-19.6.2016.
Lahden Suunnistajat -37 on jo ilmoittanut aiempien vuosien osallistujamäärän
perusteella Jukolaan 7 joukkuetta ja venlojen viestiin 10 joukkuetta.
Toiveissa on saada Lappee-Jukolaan lisää joukkueita!

Pyydämme nyt kaikkia halukkaita ilmoittamaan halukkuutensa ensisijaisesti Irmaan tai sähköpostilla (toimisto(a)ls37.fi) tai muulla tavalla seuran toimistolle 30.4.2016 mennessä (osallistumismaksu nousee merkittävästi heti vapun jälkeen). Please, älkää odottako että juuri Teidät kutsutaan joukkueisiin. Ilmoittautumiseen voi liittää toiveen osuudesta, jonka valitsijat pyrkivät ottamaan huomioon. Jos teillä on kaveriporukoita, joilla haluatte viestin suunnistaa, myös tästä ilmoitus.

Jukolaan on aikaa reilut kaksi kuukautta. Iltarastit pyörivät jo, joten nyt mukaan iltarasteille hiomaan suunnistustaito kohdilleen ennen Jukolaa!