Kevätleiri 8.-10.4. ja Jukolaleiri 29.4.-1.5.

Leirin omavastuu on 30e. Tämä pitää sisällään 3-4 harjoitusta ja ruokailut pe päivällisestä su lounaaseen. Leiri on avoin kaikille seuran jäsenille, mutta osallistujan pitää pystyä suunnistamaan normaalilla radalla itsekseen (siis ei RR/TR-ratoja).

Ilmoittautukaa IRMAan 13.3. mennessä, jotta saamme tarkan henkilömäärän ilmoitettua eteenpäin. Jos valitset sarjaksi “jotain muuta”, lähetä Kimmolle sähköposti (kimmoh ät hotmail com) mitä se jotain muuta tarkoittaa (esim. pelkät harjoitukset / pelkkä lauantai / jne.), ettei makseta turhaan täyttä hintaa. Valittavissa myös Helahoito-Kevätyö, joka tarkoittaa, että perjantaille ei tilata päivällistä eikä harjoitusta.

Kevätyönviesti järjestetään leirin aikaan ilmeisesti Sauvon alapuolella. Leirille ilmoittautumisen yhteydessä muista käydä laittamassa viestihalukkuutesi ylös (joskaan se ei ole vielä tätä kirjoittaessa mahdollista).

Jukolaleiri sijoittuu tietenkin lähelle tulevia Jukolamaastoja eli Lappeenrantaan ja Piiluvan leirikeskukseen. Leiri on tarkoitettu “tavoitteelisesti” harjoitteleville. Tarkoittaa sitä, että jos tavoitteeva on 10mila/Jukola 1.-2. -joukkue niin miehissä kuin naisissa, niin tämä leiri on sinulle. Jos tilaa on, niin vapaita paikkoja voidaan täyttää ilmoittautumisjärjestyksessä ei niin tavoitteelisesti treenavilla. Paikkoja on varattu 20 hlölle.

Leiri sisältää 4 treeniä ja ruokailut pe päivällisestä su lounaaseen (tai aamupalaan, jos su aamun treeni kaukana).

Ilmoittautukaa IRMAan 18.3. mennessä, jotta saamme tarkan henkilömäärän ilmoitettua eteenpäin. Jos valitset sarjaksi “jotain muuta”, lähetä Kimmolle sähköposti (kimmoh ät hotmail com) mitä se jotain muuta tarkoittaa (esim. pelkät harjoitukset / pelkkä lauantai / jne.), ettei makseta turhaan täyttä hintaa.

Molempia leirejä koskeva info

Peruutuksia molemmista leireistä otetaan 31.3. asti vastaan. Tämän jälkeen perutuista tai leirille saapumattomuudesta voi seura periä koko yhden henkilön leirikustannuksen. Sairaustapauksissa esim. matkavakuutus saattaa auttaa kustannuksissa.

Jos on jotain ruoka-aineallergioita, sähköposti Kimmolle 31.3. kuluessa.