Iltarastit tiistaina 29.9. Vanhalla raviradalla

Urheilukeskuksen läheisyydessä tehtävien latuverkoston laajennustöiden takia kauden viimeiset tiistai-illan iltarastit siirtyvät Vanhalle raviradalle. Ajo tapahtuu Tampereentieltä Kärpäsenmäessä ja autot pysäköidään vinoparkkiin vanhalle kaviouralle.
Laajan latupohja- ja polkuverkoston takia tarjolla on vauhdikas suunnistusrupeama runsasrastisilla radoilla. Radat soveltuvat hyvin niin aloittelevien suunnistajien harjoitteluun turvallisten reitinvalintojen myötä kuin myös  kokeneille suunnistajille rastinotto ja ylivauhtiharjoituksena, mikä sopii hyvin harjoitteluksi syksyn seuraviestejä varten. Nekin ovat usein vauhdikkailla ukoilualueilla.
Radat: A-rata 5,6km 17 rastia, B-rata 4,4km 14 rastia, C-rata 3,4km 10 rastia, D-rata 2,4km 8 rastia ja E-rata 1,7km 5 rastia. C-, D- ja E-radoilla on tarjolla kartta 1:7500 mittakaavalla.

Ratamestarit