H55 sarjan joukkue Matti, Kari ja Ari pronssille SM-viestissä

SM-kisaviikonloppu jatkui tänään sunnuntaina 20.9. viesteillä. Ryhmä 1:n SM-viestissä Hämeenkyrön Ihanankulmalla mainitsemisen arvoinen suoritus oli miesten H21-sarjan 1. joukkueen suoritus kovissa karkeloissa. Philipp von Arx tuli avausosuudelta vaihtoon sijalla 7 kärkeä +1.17 min perässä. Kakkososuuden viestinviejä Aleksi Anttolainen nosti pari sijaa ollen vaihdossa 5. ero kärkeen +4.09. Seppo Järvinen sai lähteä kovissa asemissa kolmannelle osuudelle ja selvitti sen saapuen sijalla 16 vaihtoon eron venyessä kärkeen +19.27:ään. Ankkuriosuudelle oli valittu vielä nuori Valtteri Rantala, joka saapui maaliin sijalla 22, +36.10 min kärjen jälkeen. Sijoitus oli varsin kohtuullinen 64 maaliin selvinneen joukkueen joukosta. Hyvä miehet!

Naisten D21-sarjan ykkösjoukkue Saara Kukkonen, Lotta Kirvesmies ja Mari Koivunen olivat sijalla 29.

Ryhmä 2:n SM-viestissä Kiskon Leilässä H55-sarjan joukkue Matti Kotilainen, Kari Valonen ja Ari Anjala olivat upeasti kolmansia. Matti Kotilainen saapui avausosuudelta sijalla 4. Kari Valonen joutui antamaan pari sijaa periksi vaihtaen sijalla 6, mutta ankkuriosuudella Ari Anjala nosti joukkueen kolmanneksi ja onnelliset pojat saivat pronssiset mitalit kaulaansa.

D45-sarjassa Virpi Remahl, ak Kirsi Koivuniemi ja Anu Tahvanainen sijoittuivat 4.:ksi ja D50-sarjassa Vuokko Kirvesmies, Kirsi Arvela ja Päivi Einonen 6.:ksi. H70-sarjan joukkue Markku Salo, Veijo Tahvanainen ja Jorma Aherto olivat hienosti sijalla 4 ja H35-sarjassa Jussi-Pekka Kauppi, Jani Hämäläinen ja Timo Ahvenainen sijoittuivat 6.:ksi.