Muukkonen ja Mänkärlä Lahti-Suunnistuksen nopeimmat

Muukkonen otti miesten sarjan voiton lopulta 1:25 erolla toiseksi tulleeseen Angelniemen Ankkureiden Miika Kirmulaan, kun lauantaina juostun keskimatkan ja sunnuntain pitkän matkan kilpailun ajat laskettiin yhteen. Kolmanneksi nousi hyvällä sunnuntain juoksullaan Angelniemen Mikko Sirén 4:40 erolla Muukkoseen.

Aino Mänkärlä nousi naisten sarjan voittoon kovalla pitkän matkan kisan puristuksellaan. Eroa molempina päivinä tasaisesti juosseeseen Kooveen Miia Niittyseen jäi vain 34 sekuntia. Kolmannen sijan kuittasi ruotsalaista IFK Göteborgia edustava Anna Närhi 1:52 erolla Mänkärlään.

Seuran omat juniorit napsivat myös tukun sijoituksia kolmen joukkoon. Sarjavoittoihin ylsivät Pyry Pikkarainen H12 tukireitissä, Lauri Makkonen H14:ssä ja Krista Tuominen sarjassa D16. Kakkosia olivat Aapo Granqvist H12TR, Oskari Arvela H15, Maiju Lehtonen D12 ja Ida Sundqvist D15. Lilia Karttunen otti kolmossijan sarjassa D12.