25mannaan 2 joukkueella

Halukkaita ilmoittautui reilun 2 joukkueellisen verran. Lisäksi ilmoittautui turisteja sekä varajuoksijoksi kelpaavia turisteja ja huoltojoukkoja. Muutamia jäi vielä kotiinjääviksi varamiehiksi, jotka voidaan nostaa tarvittaessa joukkueisiin.

Joukkueet kootaan seuraavista juoksijoista lähempänä tapahtumaa: Anna-Lea, Allu, Anu, Ari, Assu, Atte, Emppu, Heidi, Heikki, Hirppa, Ida, Iitu, Hämis, JJ, Johanna, Joni, Jouni, Juha H, Juha P, Juuso, Mari, Markku, Matias, Miia, Mika V, Minna, Kari, Kimmo K, Kirsi, Koikka, Krisse, Kuntsi, Lotta, Oskari, Pexi, Philipp, Pyry, Päivi, Saara, Sarkka, Seppo, Sunkku, Timo H, Timppa, Timpuri, Tömäys, Valtteri, Ville, Vipe ja Vuokko.

Turisti/varamies/huoltojoukkoa: Antti, Sanna ja Kaisa Halme, Elli Nurminen, Jarmo Pikkarainen, Henri Arvela, Karo Kantola, Leppäset Jenni Nella Niina ja Jonne, Akseli Kuittinen, Maija Huusari, Riikka Sievälä ja Kaisa Ara.