Viime viikon uutisoitavaa: am-erikoispitkät sekä valkoista juhlavaatetuksessa

Torstaina 28.5. kisattiin LaTa:n järjestämien iltarastien yhteydessä am-erikoispitkillä matkoilla. Matkojen perusteella kilpailut eivät ihan erikoispitkät olleet, mutta iltakilpailu ja vaativa Seestan maasto tekivät arkipäivästä ja radoista pitkät. Jopa H45-sarjan voittaja Jokisen Heikki ei lupauksista huolimatta keskeyttänyt, vaikka uhosi niin tehdä, jos ei 7,9 km:n matkaa alle tunnin juokse.

Muita sarjavoittajia seuralaisistamme olivat H80 Esko Ranta, H21 Jani Hämäläinen, D50 Päivi Einonen, D40 Kirsi Koivuniemi ja D16 Krista Tuominen. Yhteenä LS-37 nappasi vähäisestä osanottajamäärästä kärsineistä kisoista 20 mitalia. Onnittelut mitalisteille!

Lauantaina 30.5. saivat Suvi Lindfelt ja Valtteri Rantala uurastuksiensa päätteeksi painaa valkolakit päähänsä. Samaisena päivänä oman erikoispitkänsä aloitti puolestaan Saara Kukkonen os. Nikkari purjehtimalla avioliiton satamaan Teronsa kanssa. Onnittelut ylioppilaille sekä tuoreelle hääparille!