Viikon tulosantia – SM-keskimatkalta kultaa

Veijo vei H75-sarjan suvereenisti. Johtopaikka oli hallussa kakkosrastilta maaliin ja kakkoseksi suunnistanut Niilo Tuominen jäi reilusti päälle 3min 2,3km matkalla.

Haastavissa maastoissa käydyt SM-keskimatkat ei muuten tuonutkaan merkittävää menestystä. Ainoat kymppisakkiin finaaleissa selvinneet löytyvät D40 ja D45 – sarjoista. Anu oli 9. ja Virpi 8. H/D 21-sarjoista odotettiin ehkä molemmista A-finaalipaikkoja, mutta tällä kertaa ne jäi haaveeksi. Joskin molemmissa sarjoissa aikaero finaalipaikkaan ei ollut huima.

Edellisenä päivänä kirmattiin nuorisopainotteisesti Särkänniemen epätyypillisessä sprintti-”maastossa”. Reilun kahden bussillisen voimin matkaan lähtenyt joukko sai kotiin kannettavaksi ison kasan kokemusta, menestystä ja totta kai vatsan väänteitä monista laitteista.

Parhaiten seuramme jäsenistä Särkkiksen sokkelot selätti Jenni (D10RR) ja Uma (D5RRS) ottamalla omien sarjojen voitot. Lisäksi kärkikolmikkoon pääsi toinenkin Leppänen – Kristian (H40) – Iida (D8RRS) ja Eemil (H7RRS). Kymppijoukkoon tiensä selvitti: Riku, Claudia, Enna ja Eeva.

Aiemmin viikolla käytiin vielä AM-keskimatkat viime vuoden R1 SM-viestimaastossa. Mestaruuksia tuli yhteensä 14: Timo (H21), Krista (D16), Camilla (D18), Suvi (D20), Mari (D35), Anu (D40), Virpi (D45), Päivi (D50), Lilia (D12), Vladislav (H14), Markku (H70), Esa (H75), Esko (H80) ja Pauli (H85). Lisäksi muita mitaleja otti 11 hlöä: Pekka, Miia, Heidi, Jonna, Kirsi, Sari, Anniina, Oskari, Heikki x 2, ja Jouko.

AM-tulokset
Särkänniemi-tulokset
SM-keskimatkan tulokset