Myöhäiset viikonlopun tulosuutiset

Viikonloppuna käytiin isoja kisoja niin länsinaapurissa kuin Varsinais-Suomessa. Merkittävimmästä suorituksesta vastasi Minna ollen kovatasoisen Swedish Leaguen pitkän matkan viides. Aleksi ei valitettavasti päässyt osallistumaan nilkkavaivan vuoksi.

FinnSpringin henkilökohtaisissa kisoissa tuli kolme top3 sijoitusta ja vieläpä värisuorana. Ari (H55A) otti kirkkaimman, Ida (D15) kakkospaikan ja Juha (H35AL) kolmannen. Viestissä oltiin pääsarjoissa liikkeellä hiukan kakkosmiehityksillä ja sijoitukset hiukan sen mukaisia.

Vaikkei viikonloppuun niin sijoitukkaan, niin mainittakoon, että maanantaina Hippo-suunnistuskoulun avajaisissa vieraili n. 90 eri ikäistä ja kokoista suunnistajan alkua. Viime vuosien kokemusten perusteella lopullinen koululaisten määrä lienee 110-130.

Swedish League pitkä matka
FinnSpring henk.koht.
FinnSpring viestit