Portugalissa paahdettu tossu nälkäisenä

 

Kahden kisapäivän jälkeen Minna on kokonaiskilpailun kakkosena. Osasyynä varmasti hiukan säästellen otettu kakkospäivä jolloin Catherine Taylor livahti ohi. Tiedot Aveiron maakunnasta kertoo, että huominen pitkän matkan WRE-kisa on kisarupeaman päätapahtuma ja tätä pystytään seuraamaan aina koto-Suomessa asti GPS:n välityksellä (Minna lähtee klo 14:38 Suomen aikaa). Linkki seurantaan tullee tälle sivulle.

Miesten Super Elite -sarjassa Aleksi otti ensimmäisen päivän lunkisti ja kiristi menoa tämän päiväisellä keskarilla. Tuloksena 13. sija kovassa joukossa. Edessä mm. vain kaksi suomalaista. Kuten Minnalla, huominen WRE-kisa on päätavoitteena ja sen jälkeen jäljelle jäävä pitkän matkan takaa-ajo mennee taas hieman hitaammin. Valitettavasti kisajärjestäjät eivät tajunneet laittaa huomiseen kisaan GPS-liiviä Allun selkään.

Kahden huippumme lisäksi LS:n värejä kantaa ainakin kolme Ahertoa ja todennäköisesti vähintään jonain päivänä myös Philipp.

Tulossivu
Kartta esimerkkinä Philippin 1. pvän reitti