Lehdistötiedotteet

5.1.2015

Lahti Energiasta Jukola 2018 ensimmäinen yhteistyökumppani

Lahti Energia Oy ja Jukola 2018 ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen osuusisännyydestä 5.1.2015 liittyen kesäkuussa 2018 järjestettävään Lahti-Hollola Jukolan ja Venlojen viestiin. Sopimuksen allekirjoittajia olivat Lahti Energia Oy:n toimitusjohtaja Eero Seesvaara ja Jukola 2018 kilpailunjohtaja Jorma Aherto.

Sopimus on ensimmäinen sopimus, joka vuoden 2018 Jukolan ja Venlojen viestin osalta on nyt solmittu.  Sopimus kattaa Lahti Energia Oy:n osuusisännyyden seitsemän osuuksisen Jukolan viestin kolmannella osuudella sisältäen siihen liittyvän näkyvyyden ja kokonaisuuden.
Lahti Energia Oy on tapahtuman järjestäjäseuroille tärkeä kumppani, kertoo kilpailun johtaja Jorma Aherto: ”On tärkeää, että kilpailun tulospalveluun, medianäkyvyyteen ja muuhun tekniikkaan tarvittava sähköntoimitus sujuu kilpailun aikana luotettavasti. Olemme erityisen tyytyväisiä myös sen vuoksi, että Lahti Energia Oy on sähkönjakeluverkkojen asiantuntijana luvannut avustaa jakeluverkon rakentamista tapahtuman kilpailukeskusalueelle Hälvälän lentokentälle, jonne verkko pitää pystyttää lähes alusta asti.”

Lahti Energia lähtee tukemaan Jukolan viestiä, koska se sopii hyvin yhtiön sponsorointistrategiaan.
”Jukolan viesti on merkittävä koko kansan tapahtuma, joka tuo Lahden alueelle paljon myös kuntoilijoita ja harrastajia – ei pelkkiä huippu-urheilijoita”, kertoo Lahti Energian energiajohtaja Mikko Rajala.

Jukola 2018 on järjestyksessään 70. Jukolan viesti ja 41. Venlojen viesti. Kilpailukeskuksena toimii Hollolan Hälvälän lentokenttä. Tapahtuman järjestävinä seuroina toimivat Lahden Suunnistajat -37 ja Hollolan Urheilijat -46.

Lahti Energia on monipuolinen energia-alan yritys, jonka päätuotteita ovat yhteistuotannolla tuotettu sähkö ja kaukolämpö. Sähkön siirrosta ja verkon ylläpidosta Lahden seudulla huolehtii Lahti Energian tytäryhtiö LE-Sähköverkko Oy.

Lisätiedot:

Lahti Energia Oy, Energiajohtaja Mikko Rajala, puh. 044 751 7221
Jukola 2018, Kilpailunjohtaja Jorma Aherto, puh. 040 501 2779