Minna Kauppi pukee sini-puna-valkoista ylle kaudella 2015

Vaihdon mahdollisuus alkoi muotoutumaan kesän lopulla kun seurasta oltiin yhteydessä ja samaan aikaan Minnan seura- ja etenkin joukkuekaverit kertoi pukevansa uudet värit ylleen tulevalla kaudella. Vaihtopäätös ei silti ollut helppo sillä AR on kuitenkin ainoa seura jota 9-kertainen maailmanmestari on edustanut.

Loppu syksyn Yökuppi-starttien perusteella voisi kuvitella, että akilles-ongelmat alkaa olla selätetty, mutta Minnan sanoin “tuntemuksia vielä on”. Kuitenkin ensi kauden tavoitteeksi ei ole laitettu enempää eikä vähempää kuin olla maailman paras Skotlannissa.

Tänään pidetyssä lehdistön tentissä oli mukana myös toinen uusi kasvo. Nuorten MM-viesti- ja JEC pitkän matkan kultaa kymmenisen vuotta sitten napannut Annamaria Väli-Klemelä (-> kuvassa keskellä) ei pistä vielä ensi kaudelle suuria tavoitteita, mutta pyrkii olemaan mahdollisimman hyvässä viesti-iskussa. Pidempi “telakalla” olo ja kolme vuotta Kiinassa on nyt takana päin ja suunta on kohti seuraavaa tavoitetta: nostaa LS-37 Venla-palkintopallille ennen 2018 Jukolaa.