25-mannainfoa

25-Manna bussi lähtee matkaan perjantaina 10.10 klo 16:00 Pekolan talleilta. Menomatkalla otetaan myös KKV:n juoksijoita kyytiin Järvelästä, josta reitti jatkuu Riihimäen ja Forssan kautta Turkuun. Viking Grace lähtee satamasta klo 20.55. Paluulaiva on sunnuntai-aamuna Helsingissä klo 10.10, joten Lahdessa olemme takaisin n. klo 12:00.

Tutustukaa etukäteen kilpailuohjeisiin.

Kilpailutiedote
Lisäkilpailutiedote

Varatkaa mukaan lämmintä ja vedenpitävää vaatetusta. Kumisaappaat suositeltavat. Seurateltta pystytetään yhteisvoimin kilpailukeskuksessa heti kun sinne saavutaan. Seurateltalla pidetään joukkuepalaveri ennen viestin lähtöä. Seuralla on riittävä määrä SI-tikkuja matkassa, omaakin SI-tikkua voi käyttää. Numerolappuun omat hakaneulat mukaan.

Joukkueenjohtajana toimii Arvo Kantola.

Juoksujärjestykseen ei muutoksia edellisestä uutisesta.