Alustava 25-Manna joukkue

1.    Lotta Kirvesmies
2.    Aleksi Anttolainen
3.    Mia Karetjoki Anu Tahvanainen Kirsi Koivuniemi Saara Nikkari
4.    Camilla Kalenius Claudia Kantola Oskari Arvela Kirsi Arvela
5.    Timo Huusari Matias Sankari Seppo Järvinen Timo Ahvenainen
6.    Kari Valonen Timo Lehtonen Jari Sundqvist Mika Kantola
7.    Heikki Jokinen Kimmo Hirvonen Teemu Niskanen
23.    Anna-Lea Rantalainen
24.    Leena Kuusipohja
25.    Magnus Johansson

Joukkueesta puuttuu vielä yksi H21 sarjan juoksija, joka valitaan lähipäivinä, kunhan viimeiset aikatauluviilaukset saadaan tehtyä.

Varahenkilöinä/turisteina mukaan ovat lähdössä Sari Sundqvist, Ida Sundqvist, Markku Elonen ja Henri Arvela. Joukkueen johtajana vaihtoalueella toimii Arvo Kantola.

Lähtö Mannaan tulee tapahtumaan Pekolan talleilta perjantaina 10.10. noin klo 16:00 ja paluu sunnuntaina 12.10 samaan paikkaan noin klo 12:00. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan lähempänä lähtöhetkeä. Menomatkan laiva on Turku-Tukholma ja paluumatkalla Tukholma-Helsinki. Koska paluulaiva lähtee Tukholmasta klo 16:30 ja joukkueemme arvioitu maaliintuloaika on n. 15:30, on kahdelle viimeiselle osuudelle valittu ”norjalaisvahvistukset”, jotta ehdimme kaikki suomesta tulevat samaan paluulaivaan.

Mikäli haluat kokea mukavaa yhdessäoloa seurakavereiden kanssa ja nauttia mahtavasta 25-Manna tunnelmasta, voit lähteä mukaan myös kisaturistiksi. Viestin yhteydessä järjestettävillä kuntorasteilla pääsee halutessaan myös suunnistamaan. Turistiksi ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 12.9. klo 12:00 mennessä (timo.ahvenainen@elisanet.fi tai 044 7576411).