Kilpailukutsu

AM-KILPAILUKUTSU 2014

Päijät-Hämeen suunnistusalueen sprintti-suunnistuksen Am-kilpailut 3.9.2014 Lahdessa Hennalan varuskunnassa

Aluemestaruuskilpailuihin osallistuvalla kilpailijalla ei tarvitse olla lisenssiä, mutta henkilön pitää kuulua johonkin Päijät-Hämeen suunnistusalueen seuraan. Alueen ulkopuolelta tulevat suunnistajat voivat osallistua kilpailuun am-kisan ulkopuolella.
LS-37:n jäsenet saavat osallistua kilpailuun.

Sarjat ja maksut:

H/D21, H35-80, D35-70 15 €
H/D12 – 20 8 €

Lähdöt: Ensimmäinen lähtö klo 18.00. Lähtöön matkaa kilpailukeskuksesta ja parkkipaikalta max 500 m.

Ilmoittautuminen: Viimeistään sunnuntaina 31.8. klo 24 mennessä IRMA-järjestelmän kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava tarve EMIT-kortin vuokraukselle. Vuokrahinta on 4 €. Puuttuvalle EMIT-numerolle järjestäjä varaa automaattisesti vuokrakortin. Osanottomaksut on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä IRMA-palvelussa.

Lista ilmoittautuneista ja lähtöajat: Väliaikalähdöt 1min välein. Lista ilmoittautuneista on nähtävissä IRMA-järjestelmän kautta. Lähtöajat ovat nähtävissä viimeistään tiistaina 2.9. LS-37:n sivuilla osoitteessa www.ls37.fi

Kartta: Tulostekartta 1:4 000, 8/2014.
KILPAILUMAASTO on aidattu noin satavuotias varuskunta-alue, jolla sijaitsee suurehkoja kasarmi- ja huoltorakennuksia sekä laajoja avoimia kenttiä. Kentät ja tiet ovat pääosin päällystettyjä. Niiden välissä on nurmea kasvavia puistoalueita. Parkkialueilla ja kentillä on paljon ajoneuvoja, peräkärryjä ja kontteja, jotka rajoittavat näkyvyyttä. Lisää tietoa karttamerkeistä ja maastosta on esitetään kilpailuohjeiden yhteydessä.

Kilpailujalkineina voi hyvin käyttää lenkkikenkiä. Etenkin kostealla kelillä maastojuoksu- tai nappulatossut toimivat nurmikoilla vielä paremmin.

Opastus: Varuskunnan portilta osoitteesta Hennalankatu 259, Lahti. Opasteet ovat paikallaan keskiviikkona klo 16.

Paikoitus: Kilpailukeskuksessa.

Pesu: peseytymismahdollisuutta ei järjestetä

Kahvila: sotilaskotiauto huolehtii kahvilapalveluista

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Jorma Aherto (p. 040-501 2779), ratamestari Teemu Niskanen, kilpailun valvoja John Laukka Rastivarsat

Internet-sivut:
www.ls37.fi

Tervetuloa Lahteen kilpailemaan Päijät-Hämeen mestaruuksista!

Lahden Suunnistajat -37