Supikkoa tarjolla – Iltarastit Rahametsässä 1.7.

Maasto on päijäthämäläistä supikkoista kangasmaastoa. Maasto on melko tasaista kohtuullisilla korkeuseroilla. Vauhdikasta maastoa hidastaa heinät ja muutama harvennus. Radat ovat haastavat ja lähtö on viety 300m päähän helpottamaan D-ratalaisia.

A-rata käy lännessä vähemmän iltarasteilla käytössä olevassa maastonosassa. B-radalla vähemmän suunnistaneille tarjotaan useammalla välillä kiertämismahdollisuutta polkuja pitkin. C-rata on rastinottoharjoitus haastavilla rastiväleillä ja -pisteillä. D-rata on haastava maaston vaikeudesta sekä vähäisestä polkuverkostosta johtuen. Rastipisteet on pyritty valitsemaan selkeän kohteen läheltä. Rata vaikeutuu loppua kohden selkeiden tukipisteiden puuttuessa.

A-rata 6,1 km, 15 rastia
B-rata 4,6 km, 11 rastia
C-rata 3,4 km, 11 rastia
D-rata 2,0 km, 8 rastia