Veijo Tahvanainen keskimatkan mestariksi

R2-puolelta tuli ehkä odotetustikkin enemmän menestystä ja kirkkaimpana mestaruus H75-sarjassa. Veijo Tahvanainen haparoi hiukan heti ykkösrastilla, mutta sen jälkeen takoi melkein järjestäen ykkösväliaikoja ja vei kullan 18s turvin. Onnittelut!

Vaikkei mitaleja tullutkaan, oli H35-sarjan tulosliuska komeaa katseltavaa näin LS.n vinkkelistä. Assu otti näissä kisoissa toiset juoksuaskeleet 10milan jälkeen ja teki heti Janne Ahoset (4. sija), kuitenkin pari minuuttia mitalista. Laasasen Teemu komppasi hyvin viimeisellä plakettisijalla ja heti perässä Jani seitsemäntenä. Näyttää hyvältä syksyn viestiä silmällä pitäen (jos juoksevat veteraaneissa).

R1-kisoissa ainoan palkinnon pokkasi Valtteri Rantala ollen 10. H18-sarjassa. Toinen mainio suoritus oli vaikean talven kokeneen Aleksin pääseminen jo ylipäätänsä A-finaaliin ja siellä hyvä suorittaminen. Tuloksena 30. sija. Plakettisijaan vain reilut 2min.