Muistutus Jukola-näyttökisoista ja bussikyydin ilmoittautumistakaraja

1-2 joukkueet valitsee A-team (Arvo, Assu ja Aleksi) ja valintoihin vaikuttaa: SM:t, RaVan kansallinen (jossa pitäisi juosta H21A-sarjassa), Suunto Games ja kauden aikaisemmat näytöt. 3-7 joukkueiden kokoajana toimii Juha H.

Jotta tarpeeksi aikaisin saadaan kuva paljonko bussikyytiläisiä on tulossa, täytyy ilmoittautuminen tehdä toukokuun kuluessa. Nyt siis vaan nimeä IRMAan, toimistolle tai kommenttina tähän uutiseen. 15e hinnalla kannattaa vielä nelihenkisen autokunnankin lähteä bussilla, puhumattakaan ekologisuudesta, joukkuehengestä tai että “Linja-autossa on myös tunnelmaa…”. Linja-auton reitti ja aikataulu kerrotaan lähempänä Jukolaa muun Jukola-infon kanssa. Lähtöajaksi on kuskin kanssa kaavailtu 7:00 Koneharjusta, mutta tarkistakaa tämä tieto vielä jo mainitusta myöhemmästä tiedotteesta.