Lämmin kisaviikonloppu Tampereella ja Iitissä

Kevään lämpimimpänä kisaviikonloppuna LS:läisiä kisaili sekä Tampereella että Iitissä.

Särkäniemisuunnistuksessa rasteja etsi lähes 70 nuorta Lahden Suunnistajaa, kun ikähaitari oli 5-16 vuotta. Mitalisijoille ylsi Elsa Myyryläinen ollen kolmas sarjassa D6RRS. Lähelle kärkeä juoksivat myös Jenni Leppänen (5. sija D9RR), Eetu Myyryläinen (5. sija H8RRS), Karo Kantola (6. sija H10RR) ja Claudia Kantola (6. sija D16).

Kouvolan Suunnistajien kevätkansallisen keskimatkalla lauantaina Iitin Kuuksossa Esa Klinga voitti H75-sarjan ja Anna-Lea Rantalainen oli 3. sarjassa D50.

Sunnuntain pitkän matkan kisassa Anna-Lea otti D50 sarjan voiton. Pyry Pikkarainen juoksi toiseksi H12 tukireitillä ja Maiju Lehtonen kolmanneksi samassa tyttöjen sarjassa. Risto Anjala ja Toivo Punkero suunnistivat peräkkäin sijoille 3. ja 4. sarjassa H70.