Seurapäivä veti väkeä

Messilän hotellin luentosali oli melkeinpä ääriään myöten täynnä kun reilut 40 seuran jäsentä oli kuuntelemassa nelinkertaisen henk.koht. maailmanmestarin Minna Kaupin aatteita omasta urastaan. Tähän mennessä reippaimmat olivat jo ehtineet ulkoilla pari tuntisen, saunoa, uida ja ruokailla hyvässä seurassa.

Minnan luento käsitteli hänen harjoitusmetodejaan niin ihan nuoruuden pihapesiksista aina nykypäivän ammattilaisurheilijan tekemisiin. Päällimmäisenä lienee jäänyt ajatus siitä, että aina ei menty ihan “oppikirjan mukaan”, mutta kun teki asioita jotka tuntui hyvältä ja pohjalla oli sopivasti lahjakkuutta mennä jalalla koreasti, lopputulos on aika hyvä.

Luennon päälle Jorma Aherto kertoi Jukolan hakuprosessin viimeisimmät kuulumiset ja tuntuisi, että homma on vähintäänkin hanskassa.

Päivän päätti sääntömääräinen kevätkokous, jonka osanotto oli myös varsin kiitettävä. Heino Avikainen johti puhetta vankalla kokemuksella ja kokouksen lopputulemana havaittiin, että seuran talous ja toiminta on varsin hyvissä kantimissa.