Tervetuloa aikuisten suunnistuskouluun! Alkaen ma 28.4.

Kevät tekee tuloaan, ja metsä kutsuu taas suunnistajia! Järjestämme jälleen aikuisten suunnistuskoulun, josta saa hyvät tiedot kartan kanssa kulkemiseen. Aloitus ma 28.4. teoriaosuudella. Maastossa kuljetaan kävellen pienryhmissä kokeneiden suunnistajien johdolla opetellen samalla monipuolisesti suunnistukseen liittyvää käytäntöä. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä ja tästä ilmoittautumislomake. Tervetuloa kaikki aloittelevat sekä lisäoppia kaipaavat!

Kokeneita suunnistajia toivomme jälleen jakamaan arvokasta tietotaitoa. Ohjaajien ennakkoilmoittautumiset hoituvat tällä lomakkeella

Ilmoittautua voi myös toimistoon: toimisto(a)ls37.fi  tai 03-751 2405.

Lisätietoja suunnistuskoulun rehtorilta: Anna-Lea Rantalainen,  anna-lea.rantalainen(a)helsinki.fi  tai 050-304 8764.