Kevätleiri Lappohjassa 18.-20.4. (pääsiäinen)

Kevätleiri vietetään tänä vuonna Lappohjassa (Hanko) 18.-20.4. Moni harjoitus suuntautuu kylläkin varmasti Raaseporin puolelle. Majoituksena toimii Högsandin kurssikeskus, johon on varattu 35 paikkaa.

Ilmoittautujien määrästä ja harjoitusten hinnasta riippuen, matkaanlähtijät saavat varautua pieneen omavastuuosuuteen. Leiri on avoin kaikille seuran jäsenille, mutta osallistujan pitää pystyä suunnistamaan normaalilla radalla itsekseen (siis ei RR/TR-ratoja).

Ilmoittautukaa IRMAan 28.2. mennessä, jotta saamme tarkan henkilömäärän ilmoitettua eteenpäin. Jos valitset sarjaksi “jotain muuta”, lähetä Kimmolle sähköposti (kimmoh ät hotmail com) mitä se jotain muuta tarkoittaa (esim. pelkät harjoitukset / pelkkä lauantai / jne.), ettei makseta turhaan täyttä hintaa.

edit. Silja-rastit leirisunnuntaina. Jos menet sinne, valitse IRMAssa: Leiri+Silja-rastit. Täten heille ei varata sunnuntaille kuin aamiainen (kun lopuille aamiainen ja treeni).

edit2. Jutussa oli väärä pvm, otsikossa oikea.