Halikko-viestiin kolme joukkuetta

Lauantaina 19.10. suunnistettavaan Halikko-viestiin Salon Vaskioon lähtee kolme joukkuetta. Alustavat joukkueet (liitteenä) on tehty niin, että joukkueiden ikä- ja sukupuolikriteerit täyttyvät. Joukkueiden juoksujärjestykset tarkentuvat vielä perjantaihin mennessä, kun muutamien (mm. Philipp) toipilaiden kisakunto selviää.

Kisaan on tarkoitus lähteä kimppakyydeillä. Kimmo tekee alustavan suunnitelman kimppakyydeistä, joka julkaistaan lähipäivinä. Mikäli kuljet omia reittejä, ilmoita siitä Kimmolle (kimmoh ät hotmail kom)

Kisasivut: http://www.angelniemenankkuri.com/halikkoviesti_2013/

Mikäli sairastut tai muuta kysyttävää kisaan liittyen, ota yhteyttä joukkueiden valitsijoihin!

Arvo p.0400-680554, kantola.arvo |at| gmail.com ja Vipe p. 044-7755350, virpi.remahl |at| pajulahti.com