SM-viikonlopun tulossatoa

 

Ryhmä 1:n viestissä Saarijärvellä poikain H20-sarjan viestistä odoteltiin pitkästä aikaa jopa mitalia, mutta ykkösjoukkueen oli tyytyminen plakettisijaan 6. Aloittaja Niko Lehtinen tuli vaihtoon toisena vain +1 s kärjestä. Kakkososuudella kärki pääsi karkaamaan Lauri Valkoselta ja vaihdossa sija oli 12., eroa kärkeen +7:19. Ankkuri Aleksi toi tasaisella juoksulla pojat maaliin jo mainitulle sijalle 6 +7:43 voittaja Tampereen Pyrinnön jälkeen. Onnittelut plakettisijasta pojille! Kakkosjoukkue Joni Solonen, Pauli Huusari ja Teemu Niskanen sijoittuivat 15:nneksi.

Miesten H21-joukkueen Lauri Huotari, Pekka Huusari, Seppo Järvinen ja Timo Huusari, sijoitus oli 40. ja tyttöjen D16-sarjan joukkueen Claudia Kantola, Krista Tuominen, Camilla Kalenius 27.

Ryhmä 2:n viestiin ainoana ällässäläisjoukkueena osallistui H210-sarjaan Markku Salon, Esko Rannan ja Jukka Luukon muodostama joukkue, joka sijoittui 9.:ksi.