Kultainen Kompassi

Kultainen kompassi -cup on Suomen Suunnistusliiton ja suunnistusalueiden yhteistyössä toteuttama 14-sarjan suunnistuscup, joka käsittää neljä alueellista osakilpailua ja valtakunnallisen finaalin.  Kultainen kompassi -cupin ja finaaliviikonlopun tavoitteena on lisätä 13- ja 14-vuotiaiden suunnistavien tyttöjen ja poikien kilpailumahdollisuuksia ja kilpailemisen haasteita sekä aktivoida alueen kilpailutoimintaa.

KK-finaalikisa Tuusulassa meni Päijät-Hämeen joukkueilta hienosti, ykkösjoukkue oli jaetulla 12. sijalla ja kakkosjoukkue 19. kaikkiaan 23 joukkueen joukossa. Kaikki suunnistajat suunnistivat hyväksytyn suorituksen, eikä kukaan tehnyt isompia kartoitusprojekteja  LS:n nuoria joukkueissa olivat Claudia, Ida, Joona, Krista ja Oskari.

Tulokset
Kuvia finaalipäivältä