Kaksintaistelu

Lahden Suunnistajista oli paikalla kaksi joukkuetta, jotka kilpailivat reilussa hengessä tasaväkisesti toisiaan vastaa. Ykkösjoukkue ei ihan päässyt viimevuotiseen sijoitukseen ollen nyt sijalla 71. Kakkosjoukkue sijoittui hienosti sekin alle sadan, sijalle 83, lähes kahdensadan joukkueen kilpailussa.
Ykkös- ja kakkosjoukkueella tuli siis tasaväkinen kisa toisiaan vasten. Aloitusosuudelle lähtivät Ville ja Matti. Ville ei ollut palautunut vielä kunnolla flunssasta, joten Matti lähetti kakkosjoukkueen toiselle osuudelle reilun kolmen minuutin etumatkalla. Hannes sai Emman metsässä kiinni, mutta kuten tiedetään, pitää suunnistaa loppuun saakka. Vaihdossa ero oli kakkosen hyväksi neljä minuuttia. Kolmannella osuudella Ida kavensi eroa Annikaan minuutilla, mutta kakkonen porskutti vielä edellä. Neljännelle osuudelle Oskari saavutti Matiaksen ja metsässä mentiin eri reitinvalinnolla, mutta rasteilla oltiin yhtä aikaa. Viidennelle osuudelle Camilla pääsi pari minuuttia ennen Heidiä. Maastossa tyttöjen reitit kohtasivat taas ja välillä mentiin rintarinnan. Mutta kuten ennenkin todettu, pitää suunnistaa loppuun saakka. Taas kakkonen lähti ennen matkaan ja Lotalla alkoi Suvin jahtaaminen. Lotta saavutti Suvin ja aika monta muutakin. Lotan osuusaika oli viestin neljänneksi paras ja nyt päästiin reilusti alle sadan sijoihin. Myös Suvi nosti kakkosjoukkueen tässä vaiheessa alle sadan. Myös ankkurit Lauri ja Joni juoksivat tasaväkisesti sinetöiden joukkueiden lopulliset sijat 71 ja 83. Loppuajoissa ykkösjoukkue oli seitsemän minuuttia kakkosta nopeampi.

Viestissä useat lähekkäiset rastit aiheuttivat monelle joukkueille hylättyjä suorituksia. Meidän molemmat joukkueet tekivät huolellista työtä ja lopputulos oli taattu.

Tulokset:
Koko viesti
1. joukkue
2. joukkue