Aleksi huikeasti neljäs nuorten MM-keskarin finaalissa (muokattu)

Allu lähti matkaan alkukolmanneksella ja tuli maaliin pienistä alkuvaikeuksista huolimatta toisena. Maaliintulijat toisensa jälkeen sijoittui Aleksin taakse, kunnes aivan loppupäässä kaksi ruotsalaista kiilasi eteen. Toinen heistä vain 4s päähän. Koko kärkikolmikko itseasiassa koostui sinikeltaisista ja – Teemua lainatakseni – Aleksi oli maailman paras ei-ruotsalainen.

Neljäs sija sinänsä ei Allua juuri harmittanut, vaan oikeaoppisesti se seikka, että kulta oli vain 13s päässä. Itse suoritukseen miehen alku oli kuitenkin tyytyväinen ja lopettaakin kirjeenvaihdon sanoihin: “Tulevaisuuden kannalta inspiroiva veto, sekunnit säästyy isompiin kisoihin…”

Huomenna on tarjolla vain model-eventtejä ja kisat jatkuu perjantaina sprinteillä ja päättyy lauantaina viesteihin.

SSL:n uutinen

Tulossivu karttoineen

 

{jcomments on}