Viikon 26 tulosantia

Keskiviikkona 26.6. oli vuorossa AM-partiokilpailut Mäntsälässä. AM-mitaleita saavuttivat seuraavat joukkueet: H21 kultaa I-joukkueelle Timo Ahvenainen, Seppo Järvinen, Pekka Huusari, hopeaa II-joukkueelle Juha Hirvonen, Kristian Leppänen ja Kimmo Hirvonen, H120 hopeaa Timo Lehtonen, Jari Sundqvist, Jani Kohonen, H180 kultaa Matti Kotilainen, Jorma Aherto, Paavo Nikkari, H205 hopeaa Matti Railo, Jukka Savolainen, Kauko Turunen, D21 kultaa Leena Kuusipohja, Saara Nikkari, Anniina Niiranen, D120 kultaa Virpi Remahl, Kirsi Koivuniemi , Anu Tahvanainen, D50 hopeaa Claudia Kantola, Camilla Kalenius, Krista Tuominen ja HD14 pronssia Ida Vepsä, Ida Sundqvist, Matias Lappi.

Viikonloppuna oli kisoja, mistä valita. Yksipäiväisillä Karjaa-rasteilla lauantaina kävi Jarno Matilainen nappaamassa voiton sarjassa H21AL.

Kaksipäiväisillä Rinkelirasteilla yhteistuloksissa menestyivät voitot ottaneet Esko Jokinen (H70) ja Mervi Aherto (D21C) sekä pronssia saanut Esko Ranta (H75). Hyvia sijoituksia saavuttivat myös H75:ssä Pekka Pohjanpelto (5.), H60:ssa Pertti Välimäki (7.) ja H55:ssä Jorma Aherto (5.).

2-päiväisiin Tampere-Suunnistuksiin oli lähtenyt Lehtosen perhe, jotka saavuttivat yhteistuloksissa seuraavat sijat: Timo Lehtonen 5. (H40), Maiju Lehtonen 7. (D10RR) ja Kaapo Lehtonen 16. (H10RR).

Koillis-Savon Rastipäivillä H50-sarjassa Timo Nykänen oli yhteistulosten 5.

Hollolan maastotriathlonissa sunnuntaina kävivät hyvän kisan/treenin uimisessa (900m/300m), pyöräilyssä (20km/10km) ja juoksussa (6km/3km) vetämässä seuralaisistamme Pauli Huusari (14. M pitkä), Lauri Huotari (5. M lyhyt) ja Miia Karetjoki (14. N lyhyt).